Dağdancık İlkokulu

WEB https://dagdancik.meb.k12.tr
Adres : Dağdancık Mahallesi ARABAN/GAZİANTEP
VİZYON : Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak;gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.
MİSYON : Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran,üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Saatler : Başlama:08.20 Bitiş:14.10
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Lojman : Okulumuza ait 5 adet mevcut kullanılabilir sobalı lojman bulunmaktadır. Sayısı:5
Servis :
Ulaşım : Ulaşım sıkıntısı yoktur.Gaziantep-Araban-Adıyaman yolu üzerinde olduğundan bu yöne karşılıklı sefer yapan dolmuşların hepsi okulumuza 800 metre mesafeden geçmektedir.
Yerleşim Yeri : Dağdancık Köyü 140 hane ve 1000 yakın nüfusu olan bir köydür.Geçim kaynakları tarım ve hayvancılıktır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine:50 km İlçe merkezine:10 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :